Los Alisios

Los Alisios er et charmerende lejlighedshotel med rummelige lejligheder, beliggende med gåafstand til stranden samt centrum i Los Cristianos. Los Alisios er beliggende på en bakketop i rolige omgivelser og med masser af faciliteter. Los Alisios har en skøn atmosfære og byggestilen er med til, at skabe en særlig feriestemning. Los Alisios er er eftertragtet lejlighedshotel i Los Cristianos og meget efterspurgt af dem, der godt kan lide et livligt hotel.

Værelser: Los Alisios består af lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed på ca. 60 m2. Lejligheden har opholdsplads med sovesofa, spiseplads, køkkenniche med kogeplader, mikroovn, køleskab, brødrister, el-kedel og kaffemaskine. Herudover er der i lejligheden, tv, safetybox (mod betaling), badeværelse, separat soveværelse samt stor balkon/terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, snackbar, swimmingpools, tv-rum, fitness og minimarked. Herudover er der mulighed for internet, bordtennis, billard, tennis, cykelleje og billeje.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.