Leonardo Hotel Fuengirola

Leonardo Hotel Fuengirola er et flot og renoveret hotel i Fuengirola. Leonardo Hotel Fuengirola er fantastisk beliggende blot 300 meter fra marinaen samt stranden. Her er kort sagt alt udenfor døren, for bag hotellet ligger centrum af Fuengirola, der byder skønne gader med masser af restauranter og butikker. Vil man gerne på tur, så er der ca. 150 meter til bussen samt 650 meter til togstationen – det er derfor nemt og billigt, at komme rundt i byen og ud til andre byer ved solkysten.

Værelser: Leonardo Hotel Fuengirola består af 184 værelser. Opholdet er i hotellet dobbelt komfort værelse. Værelset er ca. 22 m2., renoveret og indrettet i sydlandsk stil. Værelset har aircondition/varme, minibar, kaffe / the faciliteter, tv og telefon. Herudover er der badeværelse m. brusebad og hårtørrer. Der er gratis wifi på værelset. Der er møbleret balkon / terrasse til alle værelser og værelset med udsigt til hotellet pool, hvilket betyder, at man har værelse i solsiden (den side med flest solskinstimer / eftermiddagssol). Værelset er beliggende på 2. – 6. etage.

Der kan opgraderes til Superiorværelse. Disse værelser er beliggende samme sted med poolview, men ligger på 7. – 12 etage og har derfor også side havudsigt samt mere sol. Herudover er der mulighed for opgradering til deluxe værelse og disse har alle frontal havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, restaurant, swimmingpool og gratis wifi. Herudover er der mulighed for spa & parkering.

OBS: Hund er tilladt – op til max. 7 kg. Der betales direkte til hotellet 25.- euro per nat. Hunden er ikke tilladt i restauranten, ved hotellets swimmingpools eller i andre fællesområder.