Las Palmeras

Las Palmeras ligger ud til strandpromenaden i Fuengirola. Fra hotel Las Palmeras er der udsigt til havnen og stranden. Las Palmeras er gennem årene blevet renoveret og senest i 2017 er der lavet ny restaurant med  flot udsigt til havet. Hotel Las Palmeras laver løbende renoveringer og særligt udenfor højsæsonen renoveres der. Fra Hotel Las Palmeras har man direkte adgang til strandpromenaden og kun 200 meter til den flotte og lange sandstrand. Herudover er der fra Las Palmeras kort gåafstand til til de skønne gader i Fuengirola, der byder på et væld af hyggelige restauranter. Der er meget liv omkring Las Palmeras og der kan forekomme støj fra gaden.  Der er desuden gåafstand til både bus og tog. Vil man gerne ud om aftenen, er der desuden et rigt natteliv omkring hotellet og havnen.

Værelser: Hotel Las Palmeras består af 410 værelser fordelt over 10 etager. Alle værelser har airconditon / varme, tv, telefon, minibar, safetybox (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer Herudover har alle værelser balkon / terrasse. Der er mulighed for internet på værelset.

Der kan opgraderes til juniorsuite med ekstra plads, stor terrasse og separat soveværelse. Der findes juniorsuites med side havudsigt samt juniorsuites med frontal havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, bar, restaurant, swimmingpool med flot udsigt til havnen, frisør, legeplads og indendørs legerum. Der er desuden mulighed for bordtennis, billard samt internet og leje af cykler. Hotellets swimmingpool forventes lukket hele vinteren (november – marts)

OBS: I hele 2023 / 2024 / 2025 bygges der ved siden af Las Palmeras. Las Palmeras har intet med byggeriet at gøre. De er derfor ikke ansvarlige for den eventuelle støj eller støv, der vil kunne komme fra byggeriet. Las Palmeras vil naturligvis gøre alt der er muligt, for at deres kunder får en god oplevelse og skånes så meget som muligt for gener.