Landmar Costa Los Gigantes

Landmar Costa Los Gigantes er et fremragende hotel beliggende i den fantastiske kystby Los Gigantes, som er omgivet af imponerende klipper og har en idyllisk udsigt udover Atlanterhavet. Med byens beliggenhed på Tenerifes vestkyst, kan man nyde en vidunderlig solnedgang og en utrolig udsigt til bl.a. naboøen La Gomera. Det er helt klart oplagt at gøre dette samtidig med at nyde en af udsøgte lokale retter på en af de mange gode restauranter som området har at tilbyde.
Hvis man sætter pris på en frisk vandretur, så kan man gøre dette i den fantastiske natur med de omkringliggende klipper. Busstoppestedet ligger også kun en kort gåtur væk på ca. 500m fra Landmar Costa Los Gigantes, så hvis man vil ud og opleve byens seværdigheder samt hvad området omkring byen har at byde på, så giver dette rige muligheder for det. Blot 2000m væk ligger den flotte marina, hvor du har muligheder for at tage bådture langs kysten og opleve Los Gigantes og omegn udefra vandet af. Landmar Costa Los Gigantes er et stort hotel med en bred vifte af faciliteter, hvilket er med til at du ikke mangler noget og til at gøre opholdet komfortabelt og lækkert.

Værelser: Landmar Costa Los Gigantes har 517 værelser. Opholdet foregår på deres moderne og komfortable dbl. værelser som er 30m2. Værelserne er flot møbleret med et stilrent design. Værelserne indeholder TV, aircondition og wifi. Du har eget badeværelse samt en møbleret terrasse/balkon.

Der er mulighed for at opgradere til deres flotte suite eller deres ocean suite.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, wifi, restaurant, bar, swimmingpools, bagageopbevaring. Der er herudover mulighed for spa, massage, fitnessrum, spinning, parkering, vaskeriservice.

Der er en udendørs opvarmet pool, men kun i vintermånederne.