Imperatriz

Fornuftig pris og central beliggenhed
Imperatriz er et lille familiedrevet lejlighedshotel beliggende kun 500 meter til Funchal centrum og marinaen. Gæsterne på Imperatriz nyder den familiære stemning. Kun 50 meter fra hotellet kører den lokale bus, hvilket gør det nemt at komme omkring i området. Har man en lille gambler gemt i maven så er der kun 200 meter til byens kasino. Dette lille sted er et sted de fleste vil føle sig hjemme og i receptionen kan man altid søge hjælp og gode råd. Det er ikke på Imperatriz man finder den nyeste indretning og et væld af faciliteter, men her er hyggeligt, god beliggenhed og en super pris.

Værelser: Lejlighederne er senest renoveret i 2020. Imperatriz består af 27 lejligheder fordelt over 4 etager. Alle lejligheder har tv, telefon, safetybox(mod betaling), køkkenniche med mikroovn og køleskab samt badeværelse med hårtørrer. Derudover har alle lejlighederne balkon. Der er gratis wifi i lejlighederne.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, snackbar og swimmingpool. Der er desuden mulighed for sauna, dart, billard, parkering samt billeje. På hele hotellet er der gratis wifi.

OBS: Medbringer man hund må den maksimalt veje 7 kg.