Iberostar Estepona

Iberostar Estepona er et unikt hotel med direkte adgang til El Saladillo stranden – en af de mest rolige og smukkeste strande i området. Atmosfæren og omgivelserne på dette hotel skaber en fantastisk rar stemning. På Iberostar Estepona vil de fleste føle sig hjemme. Stedet er særligt egnet for dem der søger ro, fordybelse og lange gåture på stranden. Der ligger en enkelt restaurant i gåafstand fra hotellet. Har man behov for at komme lidt omkring, så kræver det taxi eller billeje. Stedet er i øvrigt fantastisk velegnet som en base for en masse oplevelser, såfremt man lejer bil.

Værelser: De 265 værelse har alle balkon, badeværelse med badekar, separat brusekabine, hårtørrer, aircondition, satellit Tv, telefon, WI-FI, safety-box. minibar.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, have med solsenge og parasoller, mulighed for parkering (ca 5 euro pr døgn), udendørs swimmingpool, indendørs opvarmet swimmingpool, A la carte restaurant, buffet-restaurant, bar, snackbar, tennis, underholdningsprogram, 3 km til nærmeste golfbane, WI-FI, vaskeri, jacuzzi, sauna, spa. Hotellet er handicap venligt