GHT Maritim

Hotel GHT Maritim er et skønt hotel beliggende ved Garbí stranden. GHT Maritim har en skøn udsigt over hav og strand og ligger midt i Calellas turistområde. Fra GHT Maritim kan man se fyrtårnet i Calella, der også indeholder et lille museum. Hotellet har en fantastisk beliggenhed som gør det nemt at besøge de populære vartegn i byen og blot 100 meter fra hotellet, finder man promenaden. GHT Maritim ligger blot ca. 500 meter fra Calella´s centrum og hyggelige gamle gader, der er dermed også en dejlig kort gåtur til butikker og restauranter. Hvis man får lyst til at opleve hele Barcelona kysten samt Barcelona centrum ligger togstationen kun ca. 1200 meter væk og med tog tager det ca. 1 times tid og så vil du befinde dig i Barcelona.
Hotel GHT Maritim har rigtig mange gode faciliteter du kan gøre brug af f.eks. en skøn tagterrasse som KUN er for voksne og herudover byder hotellet med gratis spaområde med opvarmet pool.

Værelser: Der er 202 værelser fordelt på 7 etager. Opholdet foregår på deres flotte moderne dbl. værelser som er på 18m2. Værelserne er flot indrettet og har en tilhørende balkon. Alle værelser indeholder safetybox (Mod betaling), fjernsyn, telefon, aircondition / varme, gratis wifi, minibar og et tilhørende badeværelse med hårtørrer. (Nogle med brusebad og andre med kar.)

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, gratis wifi, swimmingpools, spaområde med opvarmet swimmingpool, fitnessrum, bar og restaurant. Der er desuden mulighed for massage, parkering, billeje og opbevaring af cykler.

OBS: Hotellets opvarmet pool er den indendørs man finder i hotellets spaområde, hvortil der er gratis adgang – dog særlige regler for alle under 18 år.