Alexandre Hotel Gala

Alexandre Hotel Gala ligger nær centrum af Playa de las Americas og med alt udenfor døren, og med blot 5 min. gang til stranden. Alexandre Hotel Gala har et godt ry og er et sted, hvor folk kommer igen år efter år. Her kommer man ikke til at kede sig. Alexandre Hotel Gala byder på masser af faciliteter og byder på muligheden for Spa. Der er masser af steder, hvor man kan nyde solen og havudsigten f.eks. fra hotellets chill out terrasse, hvor man på klare dage, kan se helt til La Gomera. Det er helt sikkert et hotel, hvor der foregår en masse, så man kommer ikke til at kede sig. Samtidigt har man alt udenfor døren.

Værelser: Alexandre Hotel Gala består af 308 værelser. Opholdet er i hotellets standard dobbelt værelse. Værelset har aircondition, tv, safetybox (mod betaling), minibar, lille sofa samt badeværelse m. hårtørrer. Værelset er med møbleret balkon / terrasse. Der er mulighed for wifi på værelset.

Der er mulighed for, at opgraderer til Club Alexandre værelse med havudsigt, nespresso maskine og gratis adgang til hotellets spaområde.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpools, bar, poolbar, restauranter og tagterrasse. Der er desuden mulighed for spa, fitness, billard, billeje, parkering samt wifi. Hotellet byder på underholdning og aktiviteter.