Hotel Caserio

Hotel Caserio er et FLOT hotel beliggende super centralt og med en kort gåtur til stranden. Hotellet byder på skønne facilliteter, men samtidigt med en rolig atmosfærde. Hotel Caserio vælges primært af voksne uden børn, der er hotellets primære målgruppe. Under opholdet på Hotel Caserio har man alt udenfor døren. Trænger man til ekstra forælelse, så er der god mulighed for det her i form af wellness. Til dem der er aktive, så er der også masser af muligheder for dette på Hotel Caserio.

Værelser: Hotel Caserio har 170 smagfuldt indrettede værelser på ca. 20 m2. Alle værelserne har alle safetybox (mod betaling),  telefon, minibar, musik, TV og badeværelse med brusebad og hårtørrer. Herudover har alle værelserne møbleret balkon / terrasse samt gratis wifi.

Facilliteter: 24. timers reception, elevator, opvarmet swimmingpool, restaurant, bar, poolbar, sauna, fitnessrum, tagterrasse med liggestole og jacuzzi. Herudover byder hotellet på diverse aftenunderholdning. Der er desuden mulighed for wellness, bordtennis, billard, leje af cykler samt mulighed for leje af bil. Der er gratis parkering for hotellets gæster. Wifi er gratis i receptionen.

OBS: På hotellets tagterrasse er der nudistområde.