Hotel Bella Vista

Hotel Bella Vista ligger i et roligt område i udkanten af St. Pauls Bay, som er en af de mest populære ferieområder på Malta. Fra hotellet er der kun 10 minutters gang til Qawra´s centrum. Bella Vista har både en inden- og udendørs swimmingpool samt en tagterrasse med spabad. Fra Bella Vista´s tagterrasse er der en smuk udsigt til grønne dale, med Qawra Bay på den ene side og Wardija Hill på den anden..

Værelser: De fleste af værelserne har udsigt over dalene eller poolen. Værelserne har telefon, safetybox (mod betaling), airconditon, sattelit-tv (mod betaling), kaffe/te faciliteter (mod betaling). Derudover er alle værelser med badeværelse, hårtørrer og balkon. Der skal betales 50 euro i depositum ved ankomst til hotellet.

Det er muligt at opgradere til superior værelse. Superior værelserne har bedre udsigt, gratis safetybox, kaffe & the faciliteter samt trådløst internet.

Faciliteter: 24 timers reception, restaurant, bar, swimmingpool og en dejlig solrig tagterrrase med jacuzzi. Hotellet råder desuden over mindre fitness-rum.

OBS: Hotellets opvarmet pool, er den indendørs. Denne pool kan være lukket i perioder.