Hotel Bali

Hotel Bali ligger trukket tilbage fra hovedvejen og ligger på en lille bakke med skøn udsigt over Benalmadena. Området omkring hotellet er super hyggeligt og består af små gader med private huse, lejligheder og hoteller. Der er blot 500 meter til stranden og lidt over 1 km. til den store marina i Benalmadena. Der er kort afstand til restauranter, butikker samt den lokale bus. Vil man tage toget, så er der ca. 1,5 km. op til Arroyo de la Miel, hvorfra toget afgår til de nærtliggende kystbyer samt storbyen Malaga. Hotel Bali har skønne faciliteter og en dejlig solrig have. Hotel Bali er et hotel mange vender tilbage til, og så får man meget for pengene på Hotel Bali, uanset om man rejser til Costa del Sol 1 uge eller er på langtidsrejse.

Værelser: Hotel Bali består af flere bygninger. Opholdet er i dbl. værelse. Alle værelser har aircondition/varme, safetybox (mod betaling), tv, telefon og badeværelse med hårtørrer. Alle værelserne har møbleret balkon/terrasse med udsigt til by eller pool. Der er gratis wifi.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, restaurant, 2 swimmingpools og tv-rum. Der er desuden mulighed for billeje, parkering, billard og bordtennis.