Hotel Alay

Hotel Alay er et flot hotel – Kun for voksne( +16). Hotel Alay ligger direkte ved den store marina i Benalmadena. I Marinaen finder man et stort udvalg af restauranter samt butikker. Det er også i marinaen man kan tage på bådtur, leje cykler m.m. Kun få minutters gang fra Hotel Alay finder man den brede sandstrand og strandpromenaden, der går helt til Torremolinos. Hotel Alay er renoveret fra top til tå, og fremstår i en meget moderne stil. Hotel Alay består af en høj og en lav bygning, indrettet lyst og moderne. Det venlige personale er klar til at byde jer velkommen, og gøre jeres ophold til en god oplevelse. Et fantastisk hotel for dem der vil bo centralt og søger hotel med havudsigt.

Værelser: Hotellet har  250 værelser. Opholdet er i et standard dobbeltværlse m. havudsigt. Værelset er ca. 21 m2 stort. Alle værelser har aircondition, tv, telefon, minibar, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Værelserne har alle møbleret terrasse med havudsigt. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpools, tagterrasse, restaurant, barer, poolbar, og levende musik/underholdning (sæsonbestemt). Der er desuden mulighed for parkering, billard, fitness og wellness.

OBS: På Hotel Alay kan der medbringes hund op til 7. kg. – der skal betales et gebyr på ca. 15 euro per nat. Herudover er der udgifter i forbindelse med flyvningen, når man medbringer hund. Kontakt os for yderligere information.