HG Lomo Blanco

På den Sydøstlige del af Lanzarote, i byen Puerto del Carmen, ligger det charmerede hotel HG Lomo Blanco. Hotellet er opbygget i typisk Kanarisk stil med hvide lave bygninger, grønne farver og masser af frodige planter. Søger man en afslappende ferie med alt indenfor rækkevidde er dette et rigtig godt bud. HG Lomo Blanco er omgivet af restauranter, barer og der er rig mulighed for shopping af alt fra souvenirs til madvarer/ snacks, og med blot få hunderede meter til den nærmeste strand er man godt placeret.

Værelser: HG Lomo Blanco består af 132 nyrenoveret lejligheder, som alle er indrettet individuelt men i klassisk kanariske stil. Opholdet er i en 2 værelses lejlighed på ca. 40 m2. Opholdsplads, spiseplads samt køkkenniche er ud i et. Opholdspladsen byder på sofa, tv og airconditon. Spisepladsen har bord samt stole og køkkennichen har køleskab, mikroovn, el-kedel, brødrister samt diverse service. på badeværelset er der hårtørre. Herudover er der separat soveværelse. Der er møbleret terrasse / balkon – bor man i stueetagen har man størst terrassse. Der er mulighed for wifi.

Faciliter: 24 timers reception, restaurant, bar, 2 swimmingpools og fitness. Herudover er der mulighed for billard, massage, møntvask, bil- og cykelleje samt parkering.