Green Field

Green Field er et eftertragtet lejlighedshotel i Playa del Ingles. Udover det at man her bor i lejlighed, så får man et hotel med skønne faciliteter – f.eks. er hotellets swimmingpool opvarmet om vinteren. Fra Green Field er der blot 600 meter til stranden og 100 meter til centrum af livlige Playa del Ingles. Dette er helt bestemt stedet for dem der vil bo midt i det hele. Gider man ikke gå ud og spise om aftenen og gider man ikke selv lave mad, så kan der tilkøbes aftensmad. Ønsker man alt inkluderet, så kan der tilkøbes All Inklusive. Green Field får stor ros for sin service.

Værelser: Green Field består af 324 lejligheder. Opholdet er i 1 værelses lejlighed på ca. 23 m2. Disse lejligheder er beliggende på siden af hotellet og har køkkenniche med kogeplader, kaffemaskine og køleskab. Herudover er der aircondition, tv, telefon, safetyboks (mod betaling) samt badeværelse med hårtørrer. Lejligheden har også møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi i lejligheden.

Der kan opgraderes til:

1 værelses superior lejlighed – hvor man får en lejlighed på ca. 33 m2. Disse lejligheder ligger i fronten af hotellet, i grundplan og har direkte adgang ud til hotellets swimmingpool.

2 værelses lejlighed – Disse lejligheder har separat soveværelse og disse er ca. 33 m2. De ligger primært i hotellets front og byder på fantastisk udsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool (Hotellets swimmingpool er opvarmet om vinteren), jacuzzi og fitness. Herudover er der mulighed for yoga, massage samt parkering.