Gran Hotel Bali

Gran Hotel Bali er beliggende nær stranden i Benidorm. Med sin imponerende højde på 186 meter, er der en fantastisk udsigt fra stort set alle værelser. Gran Hotel Bali har et fantastisk stort poolområde og med masser af solvogne. Udenfor døren finder man supermarked, butikker og restauranter. Der er kun en kort gåtur til stranden og promaden. I dette område kommer man ikke til at kede sig. Har man lyst til lidt ekstra forkælelse, så har Gran Hotel Bali et skønt spaområde, hvor der kan købes diverse behandlinger.

Værelser: Gran Hotel Bali har 764 værelser. Dobbeltværelserne (32m2) er enkelt indrettet. Alle værelserne har tv, safetybox (mod betaling), telefon, minibar, aircondition / varme samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har balkon / terrasse med lille bord og et par stole. Der er mulighed for wi-fi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpools, jacuzzi, fitness, bar, poolbar og restaurant. Herudover er der mulighed for Spa, billard, billeje og parkering. Der er gratis wifi på hele hotellet.