GF Isabel

GF Isabel er et flot Kanarisk lejlighedsresort i Costa Adeje. Hele hotelområdet er bygget op som en lille by og består af en blanding af traditionel hotelbygning og 2 etagers bungalows. GF Isabel byder på et stort, frodigt og farverigt område, med hyggelige stier og flot beplantning. Her er alt man behøver og samtidigt kun 800 meter til stranden. Overfor GF Isabel finder man det ugentlige marked. GF Isabel er meget efterspurgt grundet stedets charme, beliggenheden og ikke mindst grundet de rummelige lejligheder. Udenfor døren af hotellet finder man masser af restauranter og butikker. Et meget populært og efterspurgt resort på Tenerife.

Værelser: Her er 384 lejligheder og bungalows. Opholdet er i 2 værelses lejlighed, der ligger i den traditionalle hotelbygning. Alle lejlighederne er rummelige og indrettet i varme farver. Der er opholdsplads med sofa, tv, aircondition og safetybox (mod betaling). Der er desuden spiseplads samt køkkenniche. Herudover er der badeværelse med hårtørrer samt separat soveværelse. Alle lejligheder har møbleret balkon/terrasse med udsigt til omgivelserne – det kan være bjerge, by, hav osv. Alle lejlighederne har gratis wifi. Der er mulighed for, at man opgraderer til bungalow.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpools, restauranter, barer, snackbar, minimarked, fitness og vaskerum. Derudover er der mulighed for bordtennis, tennis, billard og wellness. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Poolen er kun opvarmet om vinteren.