Fuengirola Beach

Fuengirola Beach Apt. ligger med udsigt over vandet og Sohail fortet fra det 16. århundrede. Fra Fuengirola Beach Apt. har man let adgang til den hyggelige strandpromenade, hvor man finder et bredt udvalg af hyggelige restauranter. Byens store shoppingcenter ligger inden for kort afstand, her finder man et kæmpe supermarked, restauranter, cafeer og et bredt udvalg af butikker. Fuengirola Beach har gode rummelige lejligheder samt skønne faciliteter. Ved et ophold på Fuengirola Beach apt. får man meget for pengene.

Værelser: Fuengirola Beach Apt. består af 156 lejligheder. Alle lejlighederne er lyst indrettet og har aircondition / varme, tv, telefon, safetybox (mod betaling), badeværelse med hårtørrer, spiseplads, separat soveværelse og køkkenniche med køleskab, mikroovn og kogeplader. Alle lejlighederne har dejlig størrelse terrasse med møbler og alle med udsigt til poolen eller Sohail borgruin.

Faciliteter: 24 timers reception, swimmingpools, poolbar og stort haveområde . Der er desuden mulighed for tennis, basket, fodbold samt benyttelse af møntvaskeri. Der er gratis wifi på hotellet.