Fontanellas Playa Apt.

Fontanellas Playa byder på gode lejligheder i hyggelige Can Pastilla. Fontanellas Playa er unikt beliggende direkte ud til promenaden og den flotte lange sandstrand. Alt er udenfor døren, da man hele vejen langs promenaden finder et bredt udvalg af butikker samt restauranter. Fontanellas Playa er meget efterspurgt, da man her bor i lejlighed. Ønsker man ikke selv, at stå for madlavningen, så er der mulighed for tilkøb af mad. Fontanellas Playa er et fantastisk sted, når man vil nyde og opleve skønne Mallorca. Vil man gerne forkæles lidt ekstra, så er der mulighed for Spa.

Værelser: Fontanellas Playa består af 186 lejligheder som er fordelt på 4 etager. Alle lejlighederne har badeværelse, aircondition / varme, telefon, safetyboks, køkkenfaciliteter, opholdsplads med sofa samt separat soveværelse. Herudover har alle lejligheder balkon og de fleste har en fantastisk udsigt over Palma bugt. Alle lejligheder er med gratis wifi.

Faciliteter: Restaurant, elevator, swimmingpool, opvarmet indendørs pool, poolbar og bar. Herudover er der mulighed for tennis, billard, Spa samt indendørs og udendørs parkering. Hotellet har også cykelgarage samt værksted til cykler.