Ferie med udflugter Benalmadena – november 2023

Ferie med udflugter 14 & 21 nætter – Benalmadena november 2023.

Hotel Palmasol ligger ved marinaen i Benalmadena. Palmasol byder på en hyggelig atmosfære og gode faciliteter. Den centrale placering gør det nemt, at nyde de mange skønne restauranter, butikker og barer man finder i området og særligt i den skønne marina, der er blot 200 meter fra hotellet. Bussen holder nær hotellet og vil man gerne på tur, så er det nemt at komme omkring til de nærtliggende byer.

Der er inkluderet 4 udflugter med dansk guide:

1. Gåtur i lokalområdet – Her får i indblik i det område hotellet ligger i. Der vil være gode fif og mulighed for, at spørge ind til området, bussen, spisesteder, oplevelser m.m.

2. Reservatauro, Setenil de las Bodegas & Ronda – Turen går til Reservatauro Ronda, hvor man oplever et enestående stykke natur med fritlevende dyr. Stedet er ejet af en anerkendt spansk tyrefægter og stedet her opdrætter tyre samt smukke Andalusiske heste. Her vil man blive klogere på den spanske natur, kulturen omkring tyrefægtning samt de Andalusiske heste. Turen fortsætter til de hvide bjergby Setenil de las Bodegas, der udover at være en smuk hvid bjergby, er helt særlig, da den nærmest er dækket af klippe. Byen ligger klæbet til klipperne og flere gader har klipperne som tag. Sidste besøg på dagens tur, går til Ronda – kendt for sine vilde slugter, flotte broer og spændende historie.

3. besøg på olivenfarm – Dagens tur går til lokal andalusisk producent af olivenolie. Vi skal besøge stedets museum og her får vi hele historien om oliven og olivenolie. Vi skal naturligvis også smage på herlighederne.

4. Cadiz – Dette er en heldagstur til charmerende Cadiz. Cadiz er beliggende ved Atlanterhavet og er en smuk havneby i pastelfarver, med unikke bygningsværker. På denne tur vil i blive introduceret for byen og nogle af de største bygningsværker i byen.

Hotel Palmasol er et godt 3+ hotel, der ligger ved marinaen i Benalmadena. Her har man alt udenfor døren og det er nemt, at tage den lokale bus. Hotellet er løbende renoveret igennem de seneste år og fremstår rigtigt flot. Hotellet byder også på gode og hyggelige faciliteter og f.eks. har hotellet indendørs swimmingpool.

Værelserne på Palmasol er ca. 14 M2. Opholdet er i standard dbl. værelse og har tv, telefon, safetybox (mod betaling), aircondition samt badeværelse m. hårtørrer. Herudover er der til alle Hjerting Rejsers kunder, et lille køleskab på værelset. Alle værelserne er med møbleret balkon / terrasse. El-kedel er muligt mod depositum, der tilbagebetales ved afrejse. Der er mulighed for wifi på værelset. Ønsker man særlig udsigt er der mulighed for opgradering til f.eks. udsigt til poolen eller til side havudsigt. Ønsker man værelse med mest muligt sol, så anbefaler vi opgradering til poolview.

OBS: Guiden er KUN tilstede på udflugterne. Opstår der problemer under opholdet, så kan Hjerting Rejser altid kontaktes. Udflugterne afholdes de første 14 nætter af opholdet.