Elba Premium Suites

Elba Premium Suites er et VOKSEN HOTEL, ved smukke Playa Blanca. Denne perle er den perfekte oase for dem der søger ren afslapning og forkælelse i rolige omgivelser. Elba Premium Suites er en del af Elba Lanzarote Village, og man må benytte alle faciliteter på nabohotellet. Med blot 10 minutters gang til nogle af de smukkeste strande på Lanzarote har man alt hvad man kan ønske sig, for et roligt og afslappende ophold. Ønsker man lidt ekstra forkælelse, så er der mulighed for Spa på nabohotellet som man deler faciliteter med – Man skal være opmærksom på, at nabohotellet IKKE er et voksen hotel.

Værelser: Elba Premium Suites består af 132 suiter. Opholdet er i en juniorsuite på 28m2, der er indrettet i lys og moderne stil. Opholdsplads samt soveplads er ud i et og har minibar elkedel, Nespresso kaffemaskine, tv, telefon, aircondition / varme, safetybox (mod betaling) samt badeværelse med brusebad, hårtørrer, badekåbe og sutsko. Der er dejlig rummelig og møbleret terrasse til juniorsuiten. Der er gratis wifi.

Der kan opgraderes til 2 værelses suite m. separat soveværelse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restauranter,fitness, swimmingpools (ude og inde – pools er opvarmet vinter ca. 22 grader), bar, poolbar og parkering. Hotellet tilbyder også gratis shuttle til stranden. Herudover er der mulighed for wellness, massage, yoga, zumba, pilates, tennis, petanque og ansigsbehandlinger. Der er gratis wifi på hele hotellet.

OBS: Nogle af faciliteterne er på nabohotellet.