DWO Sirius

DWO Sirius er godt beliggende i Santa Susanna og så er hotellet KUN for voksne. DWO Sirius byder på en hyggelig atmosfærde og nogle gode simple faciliteter. Med den beliggenhed DWO Sirius har i Santa Susanna, har man blot 150 meter til stranden, 100 meter til restauranter og så er der blot 1200 meter til toget. Med toget kan man opleve mange skønne byer langs Barcelona kysten samt storbyen DWO Sirius. Dem der vælger DWO Sirius, er der dem der ønsker et mindre hotel, med få men gode faciliteter samt et voksent miljø.

Værelser: DWO Sirius består af 161 værelser fordelt over 5 etager. Opholdet er i et dbl. værelse. Værelset er enkelt indrettet og på ca. 20 m2. På værelset er der tv, telefon, aircondition / varme, minibar, safetybox samt badeværelse. Der er desuden møbleret balkon / terrasse. Værelset er med gratis wifi.

Der kan opgraderes til superior værelse. Opgraderes til superior værelse, så får man et mere moderne værelse og udover ovenstående får man kaffemaskine med kapsler.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool og fitness. Herudover er der mulighed for parkering.