DWO Les Palmeras

DWO Les Palmeras er fantastisk beliggende i Calella. Fra hotellet har man blot 100 meter til stranden og få min. gang til centrum af charmerende Calella. Der er alt udenfor døren, restauranter, barer og mulighed for shopping. DWO Les Palmeras er et ældre hotel, men det fremstår pænt, velholdt og så byder hotellet på gode faciliteter. Vil man besøge andre badebyer langs kysten eller storbyen Barcelona, så er dette mulighed med toget, der standser ca. 1 km. fra hotellet. Her får man derfor et godt hotel, der er skønt beliggende, til en super skarp pris og med let adgang til, at opleve hele Barcelona kysten samt storbyen Barcelona. Et godt valg til både en enkelt uges ferie men også velegnet til en langtidsrejse.

Værelser: DWO Les Palmeras består af 96 værelser fordelt over 4 etager. Opholdet er i dbl. værelse og værelset har tv, aircondition, minibar og safetybox (mod betaling. Der er badeværelse med hårtørrer samt møbleret balkon. Alle værelser har gratis wifi.

Der kan opgraderes til komfort værelse. Her får man et renoveret værelse samt badeværelse m. brusebad.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool. Herudover er der mulighed for at svømme i hotellets ifinity pool (euro 5 per dag per person), mulighed for Spa samt mulighed for parkering. Der er gratis wifi på hotellet.