Florasol Residence

Lido området – 300 meter fra promenaden.
Florasol Residence, har ændret navn fra Dorisol Florasol. Hotellet er et hyggeligt lejlighedshotel. Florasol Residence ligger med skøn udsigt til atlanterhavet og har en skøn frodig have. Der er kun 300 meter til Lidoens skønne strandpromenade og de store saltvandsbassiner. Indenfor gåafstand er der restauranter, barer og butikker. Der er ca. 2,5 km. til Funchal centrum. Florasol Residence har gratis bus service til Funchal centrum.

Værelser: Florasol Residence består af 110 lejligheder fordelt over 11 etager. Opholdet er i 2 værelses lejlighed der består af opholdsstue m. tv, telefon, spiseplads samt køkkenniche. Herudover er der separat soveværelse samt badeværelse med hårtørrer. Alle lejligheder har møbleret balkon med delvis havudsigt og alle lejligheder er med gratis wifi.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar og dejlig swimmingpool med skøn udsigt. Derudover er der mulighed for parkering, internet, billard og bordtennis. Det er muligt at købe diverse udflugter i hotellets reception.