Dorisol Buganvilia

Hotel Dorisol Buganvilia er et charmerende og moderne hotel som er en del af et hotelkompleks, der deler nogle enkelte faciliteter med to andre hoteller. Beliggende på den flotte ø Madeira, tilbyder dette hotel den perfekte blanding af afslapning og bekvemmelighed. Med en beliggenhed der giver gæsterne mulighed for at udforske hvad byen har at byde på. Der er en smuk stenstrand kun 1000m væk derfra, hvor du kan nyde en fantastisk udsigt over vandet. Hvis du har lyst til at besøge nogle af Funchals populære vartegn, vil vi anbefale bl.a. den gamle kirke “Holy Trinity Church” som har stået der siden år 1822 og stadig står smukt med sin flotte arkitektur. Der er også muligheden for at nyde en lækker gåtur langs den flotte havnepromenade, der blot ligger 1900m væk fra hotel Dorisol Buganvilia.
Området omkring Dorisol Buganvilia indeholder et udvalg af hyggelige restauranter, som ligger indenfor en kort gåafstand, der kan man nyde lækre måltider, ligefra lokale retter til internationale retter.

Værelser: Hotel Dorisol Buganvilia har 103 lejligheder fordelt på 11 etager. Opholdet foregår i deres 1 værelses standard studio lejlighed. Lejligheden er 23 m2 og du finder et udstyret køkkenniche med bl.a. mikroovn, køleskab og kogeplade og eget badeværelse med hårtørrer. Du finder også stole og bord i lejligheden samt et TV. Der er en tilhørende balkon til lejligheden.

Faciliteter: 24-timers reception, elevator, gratis wifi, restauranter, snackbar, poolbar, swimmingpools. Der er herudover mulighed for tennisbane, fitnessrum, spa, massage, vaskeriservice.

OBS: Der er både indendørs og udendørspool. Den ene udendørspool tilhører Dorisol Buganvilia og der er også en anden udendørspool som deles i blandt de 3 hoteller. Indendørspool finder du i deres spa, hvor du også finder et jacuzzi og sauna.