Da Aldeia

Hotel Da Aldeia er KUN for voksne og ligger i dit livlige område Oura. Det betyder, at lige udenfor døren, der finder man et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer. Hotel Da Aldeia byder på en livlig atmosfære og byder på gode faciliteter. Hotellet har skønne ude faciliteter og masser af plads, så der er altid god plads til solbadning. En tur til den smukke strand er en gå tur på ca. min. Dem der vælger Hotel Da Aldeia er dem der søger en rejse til en super skarp pris, men som samtidigt ønsker, at have alt indenfor gåafstand.

Værelser: Da Aldeia består af 133 værelser. Opholdet er i hotellets dbl. værelser. Disse værelser er enkelt, men charmerende indrettet. Alle værelser har tv, minibar, aircondition, skrivebord, lille siddeplads samt badeværelse med hårtørrer. Herudover har alle værelser møbleret balkon / terrasse og udsigt til den livlige gade. Alle værelser er med gratis wifi.

Der kan opgraderes til værelse med poolview

Faciliter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, restauranter, cafe, poolbar og tv-rum. Herudover er der mulighed for bordtennis, minigolf, tennis, fitness samt billeje. Hotellet tilbyder gratis parkering.