Costa Tropical

Flot lejlighedshotel beliggende på den østlige del af Fuerteventura i skønne omgivelser og med udsigt til havet. Hotellet tilbyder masser af faciliteter og aktiviteter og naturen er lige udenfor døren. Der er gåafstand til restauranter. Hotellet er med All inklusive og det betyder, at man kan nyde hele opholdet uden, at tage pungen op af lommen. Stranden i Caleta de Fuste ligger knap 5 km. fra hotellet og man kommer billigt dertil med taxa.

Øens hovedstad Puerto Del Rosario ligger kun 11 km væk, som nemt nås med offentlig transport.

Værelser: Hotellet har 90 lejligheder og 53 bungalows. Opholdet er i 2 værelses lejlighed. Lejlighederne har køkkenniche med kogeplader, køleskab, brødrister, el-kedel og mikroovn. Herudover er der spiseplads, opholdsplads med sofa, tv, safety-box (mod betaling), vifte (mod betaling), badeværelse med hårtørrer og separat soveværelse. Alle lejlighederne har balkon / terrasse. Der er mulighed for wi-fi.

OBS: Der kan opgraderes til lejligheder med poolview. Disse er hotellets bedst beliggende lejligheder.

Faciliteter: Reception, restaurant, bar, swimmingpool og minimarked. Der er mulighed for tennis, bordtennis, billard, fitness, jacuzzi, sauna, massage, frisør, billeje og cykeludlejning. Gratis Wi-Fi i receptionsområdet.