KN Columbus

Centralt i Playa de las Americas.
Columbus er et stort og flot 3+ hotel beliggende med 700 meter til stranden i Playa de las Americas. KN Columbus er meget eftertragtet grundet den centrale placering og den super gode service, der ydes på hotellet. Herudover fremstår KN Columbus super flot, da man ligger stor vægt på, at der hele tiden renoveres og vedligeholdes. KN Columbus byder på et hav af faciliteter og alle af høj standard. Det er muligt at nyde den flotte udsigt over området, fra den ene af bygningernes tag, hvor man finder en stor solterrasse med solvogne og jacuzzi. Både bus og taxi køre 100 meter fra hotellet. KN Columbus er meget efterspurgt af vores kunder, da man får super placering og en god pris.

Værelser: Columbus består af 480 værelser og lejligheder fordelt på 2 bygninger med hver 6 etager. Opholdet er i dbl. værelse m. separat soveværelse og stue med sovesofa, det er moderne og lyst indrettet og meget rummelige med sine ca. 46 m2. Alle værelser har tv, badeværelse med hårtørrer, telefon, minibar, aircondition og safetybox( mod gebyr) Der er desuden et lille skrivebord samt en enkelt stol. Alle værelserne er med møbleret balkon / terrasse. OBS: Ikke alle badeværelser er med brusebad, nogle er med badekar. Har man særlige ønsker, så kan dette gives videre til hotellet ved booking. Der er gratis WIFi på værelset.

Der kan opgraderes til 1 værelses samt 2 værelses lejligheder – ønsker man lejlighed er det ikke muligt, at få mad inkluderet i opholdet.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, spillerum, restauranter, swimmingpools, minimarked, frisørsalon, disco og tv-rum. Herudover er der mulighed for benyttelse af spaområde, bordtennis, billiard, dart, internet og fitness.