Cervantes

Hotel Cervantes er beliggende midt i Torremolinos. En ideel beliggenhed på en langtidsrejse, hvor man gerne vil kunne nye bylivets hyggelige torve, smalle stræder, skønne restauranter m.m. og med blot 300 meter til toget er Cervantes et perfekt udgangspunkt for masser af oplevelser i hele Andalusien. Blot 10 min. gang fra hotel Cervantes finder man den skønne Bajondillo stranden og strandpromenaden. Det er ikke kun omgivelser der gør hotel Cervantes eftertragtet, for selve hotellet har også meget at byde på. Hotellet har en skøn tagterrasse med flot udsigt over byen samt havet. Herudover kan man i vintermånederne nyde hotellets opvarmet indendørs swimmingpool. Hotel Cervantes er et sted hvor vores kunder føler sig hjemme, derfor vender så mange retur her til.

Værelser: Cervantes består af 398 værelser. Værelserne har aircondition, tv, telefon, minibar, badeværelse m/hårtører. Herudover er alle værelser med balkon / terrasse. Der er gratis wifi på værelset. Der er mulighed for, at opgraderer til værelse m. havudsigt.

Faciliteter: 24 timers Reception, elevator, restaurant, 2 swimmingpools heraf den ene overdækket og opvarmet om vinteren, tv-rum, frisør, lille butik, fitness og gratis trådsløst internet på hele hotellet. Mulighed for parkering.