Callao Garden

Callao Garden er et stort lejlighedshotel beliggende i fiskerbyen Callao Salvaje på det sydvestlige Tenerife. Callao Garden er godt beliggende med kun 400 meter til centrum og 700 meter til stranden. Callao Garden er bygget i 1990 og fremstår lidt slidt, men hyggeligt. Der er offentlig transport i byen og det er muligt at køre til Costa Adeje, der ligger blot 10 km. væk. Callao Garden vælges af de kunder, der søger det mere oprindelige og mere rolige Tenerife, men samtidigt ønsker en rimelig afstand til de store turistbyer. Hotellet og området er ikke egnet til dårligt gående, da der er mange niveau forskelle og trapper.

Værelser: Callao Garden består af 219 lejligheder. Alle lejlighederne har soveværelse, køkkenniche, opholdsplads, badeværelse med hårtørrer samt møbleret balkon/terrasse. Derudover er der mulighed for safetybox (mod gebyr – ca. 2,50 euro pr. dag). Alle lejligheder har tv med begrænset antal kanaler (der kan betales ca. 1 euro pr. time for ekstra kanaler). Lejligheden er med gratis wifi.

Faciliteter: 24 timers reception, supermarked, restaurant, swimmingpool, bar og tv rum. Herudover er der mulighed for tennis, billard, bordtennis og minigolf.

OBS: Medbringer man hund, må den maksimalt veje 5 kg.