Caleta Garden

Caleta Garden er et meget efterspurgt lejlighedshotel i Caleta de Fuste. Lejlighederne har alt hvad man behøver og samtidigt er opholdet med All Inklusive. Caleta Garden byder på gode faciliteter, men vigtigst af alt så er beliggenheden i top. Fra Caleta Garden er der 10 min. gang til centrum, stranden og den lille hyggelig havn. Vi har mange kunder der vender tilbage til Caleta Garden, hvilket de gør grundet beliggenheden og den fantastiske pris.

Værelser: Caleta Garden består lejligheder. Opholdet er i 1 værelses lejlighed på ca. 30 m2. Lejlighederne har køkkenniche, opholdsplads, soveplads og badeværelse. Alle lejlighederne har møbleret terrasse. Der kan tilkøbes pool view. Der kan desuden opgraderes til 2 værelses lejlighed m. separat soveværelse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, swimmingpool, poolbar, snackbar og bar. Der er desuden mulighed for jacuzzi, dart, tennis og billiard. Gratis wi-fi på fællesarealer. Hotellet har vaskerum, hvor man selv kan vaske tøj mod betaling.