Brisa Sol 

Gode faciliteter og super pris.
Brisa sol er et lejlighedshotel med rummelige lejligheder. Brisasol har masser af plads både inde og ude. Brisa Sol er løbende renoveret og fremstår flot og med masser af skønne faciliteter. Indenfor en gåafstand af 100 meter finder man butikker og restauranter. Brisa Sol ligger ikke direkte ud til stranden, men der er blot 10 min. gang. Ønsker man at benytte bussen så afgår den ca. 50 meter fra hotellet. Brisa Sol vælges af dem, der gerne vil bo godt – men ikke behøver bo direkte ud til stranden.

Værelser: Brisa Sol består af 165 lejligheder fordelt over 8 etager. Opholdet er i 1 værelses lejlighed med soveplads m. 2 senge, tv, radio, telefon, aircondition/varme, safetybox (mod betaling) og badeværelse med hårtørrer. Der er desuden opholdsplads med sofa samt køkkenniche med brødrister, mikroovn, køleskab, el-kedel og kogeplader. Derudover har alle lejligheder balkon/terrasse.

Der kan opgraderes til poolview samt 2 værelses lejlighed m. separat soveværelse.

OBS: Der kan være trapper op til lejligheden

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, cafe, bar, snackbar, restauranter, swimmingpool, indendørspool (åben vinter), spille-rum,  og kiosk. Derudover er der mulighed for fitness, wellness, tennis, squash, parkering og Internet.