Blue Sea Piscis

Blue Sea Piscis i Alcudia er KUN FOR VOKSNE. Et produkt der er meget efterspurgt af vores kunder, da denne type hoteller, byder på en helt særlig atmosfære. Blue Sea Piscis er skønt beliggende i forhold til havnen, byen, stranden og med ca. 1,5 km. til den hyggelige gamle bydel i Alcudia. Blue Sea Piscis er et enkelt hotel, men pænt, hyggeligt og til en rigtig god pris.

Værelser: Blue Sea Piscis består af 206 værelser. Opholdet er i et af hotellets dobbelt værelser, der er af ældre dato og med klassisk indretning. Værelserne har aircondition, tv, safetybox (mod betaling) samt badeværelse m. hårtørrer. Der er desuden gratis wifi på værelset. Alle værelser har møbleret balkon / terrasse og med udsigt til poolen eller til bjergene.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, restaurant samt swimmingpool. Herudover er der mulighed for billard samt bordtennis. Der er gratis wifi på hele hotellet. Blue Sea Piscis er et cykelvenligt hotel, der betyder, at der er mulighed for opbevaring samt reparation af cykler.