Blue Sea Cala Millor

Hotel Blue Sea Cala Millor ligger få minutter væk fra den lækre Cala Millor strand, hvor man kan nyde solen og det klare blå vand. Herudover er der også her man finder promenaden, hvor man kan gå skønne ture og nyde udsigten udover vandet. Blue Sea Cala Millor er fantastisk beliggende i Cala Millor, der er knap 500 meter til centrum af byen og derfor har man masser af restauranter samt indkøbsmuligheder, lige udenfor døren. Hvis du elsker at gå lange ture og nyde naturen, så kan Punta de n’Amer anbefales som er et naturreservat, beliggende knap 3 km. fra Blue Sea Cala Millor. Der er også god mulighed for afslapning på hotellet ved hotellet swimmingpool. Vil man gerne på tur, så er nærmeste busstop ca. 300 meter fra hotellet.

Værelser: Blue Sea Cala Millor har 208 værelser fordelt på 7 etager. Opholdet er i dbl. værelse, der er indrettet i klassisk middelhavsstil. Værelser har aircondition/varme, tv, telefon og safetybox (Mod betaling). Værelset har desuden badeværelse med hårtørrer. Der er en tilhørend møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi på værelset.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpools, poolbar, loungebar og restaurant. Derudover er der mulighed for bordtennis, billard, billeje og leje af cykel. Hotellet har gratis wifi.