Benalmadena Palace

Benalmadena Palace er et flot 4 stjernet lejlighedshotel med velindrettede lejligheder. Benalmadena Palace ligger på en bakke, trukket en anelse tilbage fra strandvejen, men med skøn udsigt over vandet og omgivelserne. Selvom Benalmadena Palace ikke ligger direkte ud til stranden, så er der blot 400 meter til stranden. Indenfor kort gåafstand finder man restauranter, butikker og supermarked. Til den overdådige marina er der knap 3000 meter, en skøn gåtur langs havet og med mulighed for flere stop på diverse restauranter. Benalmadena Palace vælges af dem der ønsker kombinationen af lejlighed og mad, samt dem der ønsker lidt ekstra.

Værelser: Benalmadena Palace består af 140 lejligheder. Her er opholdet i 2 værelses lejlighed på ca. 42 m2. Lejlighederne er enkle og lyst indrettet. Alle lejligheder har aircondition/varme, tv, telefon, separat soveværelse, opholdsplads m. spiseplads og sofaplads. Herudover har alle lejligheder køkkenniche m. køleskab, kogeplader, el-kedel og mikroovn. Badeværelset er med badekar m. brus – nogle lejligheder har både brusebad samt et badekar. Alle lejligheder er med møbleret balkon / terrasse. Der er gratis wifi. Der kan opgraderes til lejlighed med udsigt til swimmingpoolen.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swmmingpool, indendørs swimmingpool (hotellets opvarmet pool – med gratis adgang), restaurant, snackbar, bar, fitness og spaområde. Herudover er der masser af mulighed for at være aktiv f.eks. tilbyder Benalmadena Palace minigolf, petanque, kæmpe skak og har i perioder særlige aktiviteter man kan tilmelde sig. Benalmadena har desuden vaskerum med møntvask, så det er nemt at få vasket tøj under sit ophold. Herudover tilbyder Benalmadena Palace gratis shuttle til og fra stranden nær Benalmadena centrum – denne service er gratis og starter formiddag og slutter først på aftenen.