Bahia Tropical

Bahia Tropical er et hotel vi kender rigtigt godt. Vi har arbejdet sammen med hotellet gennem 15 år og vores kunder er super glade for stedet. Bahia Tropical ligger i den meget rolige del af Almuñecar helt ned til strandpromenaden, som fører direkte ind til den historiske bydel. Der er ca. 35 minutters flot spadseretur langs vandet med cafeer og forretninger. I området omkring Bahia Tropical, ligger et par mindre restauranter samt et lille supermarked. Der er mulighed for skønne gåture og særligt området omkring Bahia Tropical, byder på skønne naturområder. Den lokale bus holder lige uden for Bahia Tropical, hvilket giver nem mulighed for oplevelser. Vores kunder nyder den rolige atmosfære, det høje service niveau og den skønne mad som Bahia Tropical er særligt kendt for.

Værelser: Bahia Tropical består af 227 store, flotte og lyse værelser. Alle værelser har 2 store senge, en sofa, tv, safetybox, minibar, aircondition / varme, telefon samt badeværelse med hårtørrer. Alle værelser har møbleret terrasse. Der er desuden mulighed for wifi.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, restaurant, tv-rum og bar m. underholdning 3 x ugentligt i vinterperioden. Herudover er der mulighed for billard, bordtennis, tennis og fitness. Hotellet har desuden spaområde, der kun kan benyttes af alle over 16 år.