Bahia Hotel Calpe

Hotel Bahia Calpe er et fantastisk hotel som har direkte adgang til stranden – 50m og du befinder dig på den lækre strand Arenal-Bol. Hotel Bahia Calpe tilbyder mange gode faciliteter på hotellet. Du kan nyde en aften på deres restaurant eller tage en drink i deres lobby bar eller nyde den pragtfulde udsigt over vandet oppe fra deres lounge Calpe Diem som befinder sig på hotellets tag. Der kan du også se et af Costa Blanca kystens største vartegn ”Peñón de Ifach”, en kæmpe klippe der står frit og meget majestætisk. Der er også 2 skønne udendørs swimmingpool på hotellet hvor den ene befinder sig oppe på taget ved deres lounge. Hotel Bahia Calpes utrolige lækre beliggenhed giver rige muligheder for at besøge byens mange butikker, restauranter og den meget populære strandpromenade Paseo Marítimo som befinder sig tæt på hotellet. Hvis du medbringer hund på rejsen, så er dette en mulighed på Hotel Bahia Calpe.

Værelser: Hotel Bahia Calpe består af 278 værelser fordelt på 7 etager. Opholdet foregår på deres klassiske dobbelt værelser med tilhørende balkon. Værelserne er lyse og moderne indrettet og er på ca. 16 m2 med en ca. 3.5 m2 balkon. Der er badeværelse med hårtørrer. Værelserne indeholder fjernsyn med internationale kanaler, skrivebord, aircondition/varme, safetybox, minibar, samt gratis wifi på alle værelser.

Der er mulighed for opgradering til værelse med havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, gratis wifi, swimmingpools, bar/lounge, fitnesscenter, restaurant, bagageopbevaring. Der er herudover mulighed for parkering, leje af cykler og vaskeservice og strygning.

OBS: Medbringer man hund, må den maksimalt veje 10 kg – der betales et gebyr på euro 19,50.- per dag pr. hund. Gebyret betales direkte til hotellet. Hunden er ikke tilladt i restauranten, spiseområder eller ved hotellets swimmingpools.