Bahia de Alcudia

Bahia de Alcudia er et meget eftertragtet hotel i Alcudia. Fra Bahia de Alcudia har man blot 400 meter til den skønne sandstrand, restauranter, barer og butikker er lige udenfor døren. Der knap 1 km. til marinaen og ca. 1,5 km. til den gamle bydel. Udover den skønne beliggenhed fremstår Bahia de Alcudia super flot og byder på gode faciliteter. Til trods for at Bahia de Alcudia er et stort hotel, så har man formået at skabe mange hyggelige områder, hvilket er gjort med skøn beplantning, lounge områder og hyggelige glaspartier. Hotellet har desuden lavet lounge område der KUN er for voksne, hvilket giver mulighed for en særlig stemning.

Værelser: Bahia de Alcudia består af 234 værelser, der er fordelt over 8 etager. Opholdet er i dbl. værelse og alle dbl. værelser er på ca. 24 m2 og har seng, tv, aircondition, safetyboks (mod betaling), stol, badeværelse med hårtørrer samt møbleret balkon/terrasse. Ønskes mere plads, så kan der opgraderes til juniorsuite med separat soveværelse på ca. 40 m2.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, kaffebar, buffet restaurant, swimmingpool, lounge terrasse (kun for voksne) og fitness (for alle over 18 år). Der er desuden mulighed for spa, leje af balinesiske solsenge samt leje af cykler.