Auramar Beach Resort 

Godt hotel i skønne omgivelser

Auramar Beach Resort ligger i udkanten af Albuferia, i et roligt område, med en fantastisk beliggenhed direkte ud til Atlanterhavet. Auramar Beach Resort har en utrolig flot sandstrand kun 50 meter væk. Der er gå afstand til butikker, cafeér, restauranter m.m. Har man lyst til en tur til Albufeira centrum går der busser blot 200 meter fra hotellet. Et fantastisk sted for dem, der ønsker at nyde naturen og være aktive. Eller dem der søger et sted med masser af faciliteter, direkte ud til stranden og med maden inkluderet i rejsen.

Værelser: Auramar Beach Resort består af 287 værelser, fordelt på 4 bygninger. Værelserne er ca. 20 m2. De har alle aircondition / varme, tv, safetybox (mod betaling) og badeværelse. Derudover har alle værelserne balkon/terrasse. Der er mulighed for wifi på værelset  (5 euro per dag).

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar, swimmingpool, indendørspool (hotellets opvarmet pool), cafe, frisør, minimarked, tv-rum, spille-rum, bordtennis, dart og legeplads. Derudover er der mulighed for internet, billard, minigolf, tennis samt leje af cykler.  Gratis wifi i receptionen.