AR Galetamar

AR Galetamar er kendt for sin familiære atmosfære, er beliggende i Cala La Calalga bugten i Calpe og med kun 50 meter til Levante stranden. Hotellet har en fantastisk beliggenhed med en skøn udsigt over Middelhavet. Fra hotellet er der kort afstand til indkøbsmuligheder og restauranter. Den store kalkstensklippe Penon de Ifach er der let adgang til efter godt 2 km langs promenaden mod Calpe. Et hotel hvor man får meget for sine penge.

Værelser: Galetamar består af 113 værelser. Værelserne er meget klassisk indrettet og har alle telefon, radio, TV, aircondition, safetybox og badeværelse med hårtørrer. Alle værelser er med møbleret terrasse / balkon og alle er med skøn udsigt. Ønsker man ekstra plads under sit ophold, så kan man opgraderer til dbl. værelse m. opholdsplads, hvilket med spisebord, sofa samt en større terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, swimmingpool, restaurant og bar. Herudover er der Mulighed parkering. I perioder er der desuden underholdning og diverse aktiviteter. Der er gratis wi-fi i receptionen.