Apt. Toboso

Apt. Toboso ligger i hjertet af Nerja og tæt på et af de mest besøgte steder i området: Balcón de Europa. Apt. Toboo ligger 50 meter fra stranden – en skøn lille badebugt med det klareste vand. Samtidigt er man midt i Nerja´s charmerende centrum, der gør det nemt at nyde de charmerende gader, hyggelige torve og skønne restauranter. Apt. Toboso er for dem der gerne vil betale lidt ekstra og så få den optimale beliggenhed – for beliggenheden den kan ingen slå. Nerja´s charmerende gader er lige udenfor døren. Her er et væld af skønne restauranter at vælge imellem. Apt. Toboso har selv en meget besøgt terrasse, der byder på skønne drikke og den mest fantastiske udsigt over havet og de smukke omgivelser. Elsker man det klassiske Spanien, med snævre gader, hvide huse og masser af liv – så er Apt. Toboso et fantastisk valg.

Værelser: Hotellet har  30 lejligheder med køkkenniche (mikrobølgeovn, brødrister, kaffemaskine, køleskab, elkedel), tv med spanske og internationale kanaler, badeværelse m/badekar eller brus, hårtørrer. Herudover er der telefon, aircondition/varme og safety-box (mod betaling). Alle lejligheder er med gratis wi-fi. Lejlighederne har fransk altan eller balkon / terrasse. Man er derfor ikke garanteret en møbleret terrasse – Medmindre man har betalt for 2 værelses lejlighed m. havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar, restaurant, swimmingpool og gratis wi-fi. Hotellet tilbyder også fitness og har indendørs opvarmet swimmingpool.