Apt. Tesy

Apt. Tesy er et familiedrevet lejlighedshotel med venligt og hjælpsomt personale. Apt. Tesy ligger med imponerende udsigt ud til middelhavet, ved stranden og tæt på Mar Menor saltsøen. Apt. Tesy´s lejligheder er rummelige med alt hvad der behøves til en langtidsrejse. Tæt på Apt. Tesy findes der et lille udvalg af restauranter og et supermarked. Af attraktioner i området kan nævnes fyrtårnet Cabo de Palos og fiskerbyen af samme navn, der er kendt for sine berømte fiskerestauranter og gademarked. Naturparken “Calblanque” er også et besøg værd. Hvis man har lyst til golf ligger La Manga Clubwest Golfclub ca. 11 km fra hotellet.

Værelser: Tesy har 100 lejligheder fordelt i 6 blokke i 3. etager. Lejlighederne er funktionelt indrettede, og har alle køkkenniche med køleskab, ovn, kogeplader, mikroovn og service. Herudover er der spiseplads samt stue med sovesofa, sofabord samt tv. Der er er desuden badeværelse samt separat soveværelse. Alle lejligheder er med møbleret balkon/terrasse og alle har gratis wi-fi.

Faciliteter: Reception, bar, swimmingpool, supermarked. Der er mulighed for vaskeri service, frisør og parkering. Der er gratis wi-fi på hotellet.