Residence Benidorm Horizon

Residence Benidorm Horizon ligger pragtfuldt på en bakketop, med skøn udsigt til by og hav. Residence Benidorm Horizon har få faciliteter, men deler faciliteter med nabo hotellet Palm Beach Hotel. Palm Beach Hotel byder blandt andet på indendørs swimmingpool, fitness og sauna. Residence Benidorm Horizon ligger ca. 10 min. gang fra stranden og promenaden, i den mere stille del af Benidorm. Der er mulighed for at benytte stedets gratis shuttlebus, der kører til stranden flere gange dagligt. Dette hotel er for dem der søger noget til en fantastisk pris, og som ikke nødvendigvis har behov for en masse faciliteter og aktiviteter.

Værelser: Hotellet har 166 lejligheder. Mange af lejlighederne er af ældre dato, men godt og hyggeligt indrettet. Lejlighederne har køkkenniche med bla. ovn, mikroovn og køleskab. Herudover har alle lejligheder airconditioning, spiseplads, sofaplads, tv, badeværelse m. hårtørrer, samt møbleret balkon / terrasse.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, bar og swimmingpool. Der er mulighed for wi-fi på hotellet. Hotellet byder på gratis parkering.