Aparthotel Bahia

Aparthotel Bahia er et hyggeligt og mindre lejlighedshotel med gode lejligheder. Aparthotel Bahia ligger i naturskønne San Pedro del Pinatar og er skønt beliggende midt i byen og med alt indenfor gåafstand. Fra Apt. Bahia er der f.eks. knap 10 min til stranden ved Mar Menor Søen, hvor man også finder promenaden m. restauranter og indkøbsmuligheder. Går man yderligere et par minutter, så kommer man til byens lille marina. Ønsker man at tage et mudderbad, så er der blot 15 min. gang til mudderbadene, der er ganske gratis og et flot område med udsigt til alle saltvandsbassinerne. Aparthotel Bahia er fantastisk udgangspunkt for dem der vil cykle rundt i området. Hotellet er gerne behjælpelige, hvis man ønsker at leje cykler. Aparthotel Bahia er et fantastisk valg for dem, der selv vil lave mad og som gerne vil være aktive i et naturrigt område.

Værelser:  Aparthotel Bahia består af lejligheder fordelt på 5 etager. Opholdet er i 2 værelses lejlighed med opholdsplads, spiseplads, køkkenniche m. kogeplader, mikroovn, køleskab m. frys, brødrister, el-kedel og diverse køkkengrej. Herudover er der separat soveværelse samt badeværelse. Alle lejligheder er med møbleret balkon / terrasse. Der er gratis Wi-fi i alle lejligheder.

Der kan tilkøbes halvpension, vand og vin.

Faciliteter: 24-timers reception, cafe, tagterrasse og gratis Wi-fi. Herudover kan alle gæster benytte faciliteterne på søsterhotellet – Hotel Traina, der er nabo til Aparthotel Bahia byder på swimmingpool m.m.