Apal Chinasol

Apal Chinasol er et lejlighedshotel beliggende direkte ud til promenaden ved San Cristobal stranden i Almunecar.  Apal Chinasol er af ældre dato, men er hyggeligt, rent og har nogle rummelige lejligheder, der er meget velegnet til langtidsrejse. De fleste af lejlighederne har en fantastisk udsigt til havet. Her får man meget for pengene. Har man brug for at have sin hund med på ferie, så er det også muligt her. Den lokale bus kører forbi hotellet ca. 1 gang i timen, så der er rig mulighed for, at komme omkring i området.

Værelser: Apal Chinasol består af lejligheder, der er fordelt over 11 etager. Opholdet er i 1 værelses lejlighed. Lejligheden er ca. 37 m2 og består af opholdsplads med spiseplads, senge og køkkenniche med ovn, kogeplader, køleskab, og mikroovn. Herudover er der tv, aircondition og badeværelse. Lejligheden er med møbleret terrasse og der er garanteret side havudsigt. Der er desuden gratis wifi. OBS: Lejlighederne er ikke 100 % ens indrettet og nogle fremstår ældre end andre.

Faciliteter: 24 timers reception,  elevator, bar, swimmingpool, læserum, tv og restaurant. Herudover er der mulighed for petanque. Der er gratis wifi på hele hotellet.