Alua Leo

Alua Leo er fantastisk beliggende blot 100 meter fra den skønne sandstrand i Can Pastilla. Hotellet hed tidligere Roc Leo, men blev opkøbt af Alua kæden. De har renoveret hotellet, så det nu fremstår som Alua Leo, et flot 4 stjernet hotel. Den lange strandpromenade er knap 100 meter fra stranden – på denne kan man gå nærmest uendeligt og hele vejen ind til Palma, hvis man er godt gående. Der er dog også mulighed for, at hoppe på bussen, der kører knap 100 meter fra Alua Leo. Man finder desuden masser af skønne restauranter udenfor døren af hotellet og knap 1 km. fra Alua Leo, ligger den lille marina i Can Pastilla.

Værelser: Alua Leo består af 280 værelser. Værelserne er indrettet i klassisk middelhavsstil, men med et moderne tvist. Opholdet er i klassisk dobbeltværelse på ca. 20 m2. Værelset har tv, aircondition / varme, safetybox (mod betaling), mini køleskab, samt badeværelse med brusebad. Alle værelser er desuden med møbleret balkon / terrasse. Der er mulighed for wifi.

Opgrader til superior værelse m. større terrasse, der har solvogne og poolview.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator, restaurant, bar og swimmingpools . Herudover er der mulighed for leje af cykler, leje af bil samt mulighed for parkering og wifi. Hotellet tilbyder gratis opbevaring af cykler. Hotellet byder på underholdning i perioder og typisk i højsæsonen.