Almar Hotel

Almar hotel er et lille charmerende lejlighedshotel, beliggende med en skøn udsigt over omgivelser. Der er blot 400 meter til stranden og skal man til den gamle bydel i Albufeira, så er det en gåtur på ca. 15 min. På Almar hotel er der alt man behøver og opholdet er lejlighed, så stedet er et fantastisk udgangspunkt, uanset om man er på en ugerejse eller langtidsrejse til Albufeira. Almar hotel er samtidigt i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Vi anbefaler Almar hotel til dem, der ikke søger en masse faciliteter, men derimod et mindre sted, hvor man passer sig selv og drager ud fra. Stedet er ikke for dårligt gående.

Værelser: Almar hotel består af 44 lejligheder. Opholdet er i 2 værelses lejlighed med side havudsigt. Lejligheden er ca. 75 m2. og består af opholdsplads, separat soveværelse, badeværelse samt køkken med kogeplader, køleskab og mikroovn. Lejligheden har desuden tv og safetybox (mod betaling). Alle lejligheder er med møbleret balkon / terrasse med side havudsigt. Der er mulighed for wifi i lejligheden.

Der kan opgraderes til lejlighed med direkte havudsigt.

Faciliteter: 24 timers reception, elevator og swimmingpool. Hotellet har også dejligt havområde med solvogne. Der er mulighed for wifi.