Velkommen til Hjerting Rejser

Vi er et lille rejsebureau med store rejser. Vi brænder for at give vores kunder en oplevelse for livet. En oplevelse som svarer til vores kunders forventninger og drømme.
Størstedelen af vores rejser går til Spanien. Vi arrangerer kulturelle rejser, hvilket betyder rejser med kulturelt indhold og dansk rejseleder. Udover kulturelle rejser arrangerer vi også langtidsrejser til Spanien, Mallorca, Tenerife, Gran Canaria, Portugal, Madeira, Malta m.m.

Vi finder hele tiden nye spændende destinationer og vores nyeste tiltag er blandt andet Barcelona/Katalonien, Kreta & USA.

Rejsebureauet åbnede i Hjerting ved Esbjerg - deraf navnet. Vi er senere rykket til Fyn. Vi har i 2016 fået nyt stort og flot kontor i Nyborg og med udsigt til Nyborg slot.

Nogle spørger os, hvorfor man skal købe en rejse af os? Vi mener, man skal handle hos os, fordi vi kender vores rejsemål rigtig godt. Vi har et tæt samarbejde med vores samarbejdspartnere i udlandet og vi besøger ofte vores destinationer og de hoteller vi benytter.

Herudover er Hjerting Rejser et lille rejsebureau. Det skaber en tæt relation til vores kunder. Det giver en tryghed for vores kunder, at de hos Hjerting Rejser altid kan få fat i den person, rejsen er købt hos.

Vi bruger gerne tid på at sammensætte rejsen til den enkelte kunde. Har man ønsker til særlige rejsedage, anderledes rejselængde og specielle flytider, så er det alt sammen noget vi gerne finder. Dialogen er vigtig for os. Jo mere vi ved om vores kunder, jo bedre en oplevelse kan vi give dem. Fortæl os hvad du søger og vi finder det til dig. På den måde kan vores hjemmeside bruges som en guide og inspiration. Herefter kan rejsen tilpasses, så den passer til den enkelte kunde.

Vi bliver ind imellem spurgt om, hvad vi gør en i en nødsituation, eftersom vi ikke har et kontor på vores destination eller en stor stab af guider. Skulle vores kunder opleve problemer på destinationen, kan de altid ringe til os. Sammen med kundens rejsepapirer, udleveres der et nødtelefon nr. Dette nr. kan kontaktes 24 timer i døgnet. På den måde er vi altid indenfor rækkevidde, hvis problemer skulle opstå. Er man så uheldig, at man rammes af sygdom under sit ophold, kontaktes vi og vi vil guide kunden. Er der i særlige nødsituationer brug for en dansk guide, vil vi naturligvis være behjælpelige med dette.

Hos Hjerting Rejser lever vi af faste og glade kunder. Vi gør en stor indsats, for at gøre alle tilfreds.

Hjerting Rejser
Torvet 9
5800 Nyborg
Telefon 7022 6710
Email: hjerting@hjertingrejser.dk
Cvr: 28464711

Medlem af Rejsegarantifonden nr 1717

Telefonen er åben mandag - torsdag kl. 10 - 16 samt fredag fra 10-15
Kontakt på mail lør-søn
Travelmarket Interactive
EmediateAd