Kør-selv USA 

Kør-selv og skab din egen rejse
Mulighederne er åbne når man vælger en kør-selv rejse. Hvad er jeres drømme og forventninger til rejsen ?

Vi kan ligge jer en fast rute hjemmefra, booke alt til jer og I er på vej. Der er også den mulighed, at vi blot ligger en overordnet rute, booker fly og start hotel. På denne måde får I en større frihed på turen. Det er op til jer og jeres fornemmelse for den måde I kan lide at rejse på. Nogle finder stor tryghed i, at alt er planlangt hjemmefra, og især hvis det er første gang man er i USA.

Vejnettet er naturligvis godt udbygget. Der kan være områder, hvor antallet af krydsende veje er overvældende. Kan man holde hovedet koldt og følger trafikken, så går det helt af sig selv. Vi anbefaler altid, at man medbringer GPS med USA kort, eller lejer en GPS sammen med sin lejebil.

Standarden af hoteller og antallet af nætter på hotellerne, sammensættes naturligvis også efter jeres ønsker og budget. Mulighederne er mange, hvilket også gælder når det kommer til valget af lejebil.

Drømmer I om en kør-selv rejse i USA, eller en kombinationsferie med ophold og billeje, så skriv til os på hjerting@hjertingrejser.dk
Travelmarket Interactive
EmediateAd