Autocamper i USA 

Unikke oplevelser med et hus på hjul.
USA er bygget til store kørertøjer, og netop derfor er det oplagt til en ferie i autocamper.

Når man er på tur i autocamper, så bestemmer man selv tempoet, ruten og oplevelserne. Vi er gerne behjælpelige hjemmefra med at ligge jer en overordnet rute. Vi hjælper gerne med forslag til camperpladser og parker med muligheder for overnatning. Vi anbefaler vores kunder, at man booker så lidt som muligt hjemmefra. Dette gir` den største fleksibilitet, og den ultimative følelse af frihed.

Tur i autocamper er desuden en god måde at rejse flere familier sammen. Man har hvert sit domæne, men får en masse oplevelser sammen. Man har samtidig mulighed, for at splitte op ind imellem, hvis man ikke ønsker de samme oplevelser undervejs.

Vi samarbejder med Cruise America, der tilbyder gode standard autocampere og med alt hvad man behøver. Rejselængde, område m.m. kan tilrettelægges efter jeres ønsker og budget. Rejseruter og områder ligges typisk efter hvad man gerne vil over og opleve. Er det naturen, strandene, menneskene, musikken, roen, larmen eller hvad er det man søger ? Eller er det egentligt lidt af det hele man er ude efter?

Er I interesseret i mere information om en tur til USA i autocamper, så skriv til os på hjerting@hjertingrejser.dk
Travelmarket Interactive
EmediateAd