Costa del Sol - 7 & 14 nætter 


Singlerejser er meget efterspurgt. De singler der rejser med os er typisk 60+ og søger nogle at dele deres oplevelser med, spise sammen med og snakke med. På vores ugerejser er man ikke nødvendigvis en kæmpe gruppe singler. Ind imellem er det blot små grupper af 10 - 20 stykker. Der er ofte en eller flere udflugter inkluderet, for at gi lidt ekstra oplevelser og sammenhold.

Costa del Sol er beliggende i regionen Andalusien. Der er godt 200 km. kyststrækning som går fra Nerja til grænsen af Cadiz provinsen. Costa del Sol lever bestemt op til sit navn og byder på mere end 300 solskinsdage om året. Somrene er meget varme. Resten af året er mildt og sommerligt. Vinterens vejr minder om det danske forårssvejr og ligger typisk på knap 20 grader. Forårs og efterårs vejret er som en god dansk sommer. Her er temperaturen typisk omkring 21 - 23 grader.

Costa del Sol har en masse fantastiske byer. Skønne feriebyer langs kysten og ikke mindst unikke landsbyer i bjergene. Her er noget for enhver. Uanset om man leder efter en by med hvidkalkede huse, små badebugter og et bjergrigt landskab eller det mere traditionelle med promenade, massevis af restauranter og turistatraktioner, så finder man det i en af kystens badebyer.
Efterår 2021 - 7 nætter
       
Singlerejse 60+ - 7 nætter i Cala de Mijas m. udflugter
November - 14 nætter
       
Singlerejse 60+ - 14 nætter Torremolinos inkl. udflugter
Travelmarket Interactive
EmediateAd